Omroep Flevoland wint Regiohelden Award

ZEEWOLDE • Do 14 april 2022 | 19:15 • Donderdag 14 april 2022 | 19:15

Verslaggevers Jaap van den Biesen en Marvin Hop van Omroep Flevoland hebben een Regiohelden Award gewonnen. In de categorie 'De beeldvanger', de beste korte videoproductie van 2021, gingen ze er met de prijs vandoor voor hun geschiedenisprogramma 'Tot op de bodem' aflevering Zeewolde.

In het programma rijden de verslaggevers door de polder en duiken de geschiedenis van Flevoland in. Bij de uitreiking vertelde de jury onder de indruk te zijn van het programma omdat het de geschiedenis op een andere manier vertelt. "Dit is echt een 'out of the box'- geschiedenisprogramma. Eigenlijk een heel simpel idee maar heel goed uitgevoerd. Marvin en Jaap zijn creatieve makers, die op een toegankelijke manier de geschiedenis vertellen van de jongste provincie van Nederland. De vorm is zeer geslaagd en er wordt goed gebruik gemaakt van graphics. Je krijgt echt zin om naar Flevoland toe te gaan."

Ook RTV Oost en Rijnmond waren genomineerd in deze categorie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel