Gewonde bij steekincident in de Kempenaar

LELYSTAD • Wo 20 april 2022 | 16:57 • Woensdag 20 april 2022 | 16:57

Een persoon is woensdagmiddag bij een steekincident in de Kempenaar in Lelystad lichtgewond geraakt aan zijn hand. Dat meldt de politie.

Het is niet duidelijk wat de aanleiding was voor de steekpartij. Er zou ruzie zijn tussen jongeren onderling. Op de gebeurtenissen die rond 16:30 uur vlak bij kindcentrum Het Mozaïek plaatsvonden kwamen tientallen mensen af. De gemoederen liepen hoog op. De politie heeft met een charge de rust weer terug weten te krijgen. Voor zover bekend heeft het Mozaïek niets te maken met de gebeurtenis.

Het is niet de eerste keer dat er ruzie is bij het kindcentrum. Vorige week vrijdag werd ook al melding gemaakt van een steekincident. Toen raakte niemand gewond. Een jongere toonde dreigend een mes. Bij het arriveren van de politie vluchtte iedereen weg.

In een eerdere versie van dit bericht maakten we melding van twee gewonden. Dat was wat de politie in eerste instantie meldde. Achteraf blijkt het om één persoon te gaan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel