Vermiste 11-jarige jongen na urenlang zoeken gevonden

LELYSTAD • Wo 20 april 2022 | 20:04 • Woensdag 20 april 2022 | 20:04

De politie in Lelystad heeft woensdag een gedeelte van de middag en bijna de hele avond gezocht naar een 11-jarige vermiste jongen. Hij verdween op zijn fiets vanaf de Geldersehoek in de Zuiderzeewijk. Uiteindelijk werd hij in goede gezondheid rond 22:30 uur aangetroffen. Hij is weer thuis. Een omstander die meehielp met zoeken vond hem. Een woordvoerder van de politie kon niet zeggen waar hij gevonden is.

De politie zocht met meerdere teams op de grond naar de jongen. De brandweer assisteerde met een drone in het Oostrandpark. Daar werd het bos van het Gelderse Hout nader bekeken. Eerder zocht de brandweer met het toestel vanaf het Zuiderwagenplein in het Lelycentre en in het Zuigerplasbos. Wandelaars zochten daar mee.

Rond 17:30 uur werd er door Burgernet de eerste melding verzonden en om 19:45 uur werd een tweede melding gedaan. Even na 21:00 uur volgde een derde bericht.

De politie zocht eerder op de avond met een helikopter boven de stad. Het toestel maakte veel zoekslagen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel