Extra zondagtickets beschikbaar voor Wildeburg Festival in Kraggenburg

KRAGGENBURG • Vr 27 mei 2022 | 18:28 • Vrijdag 27 mei 2022 | 18:28

Wie nog graag naar het Wildeburg Festival in Kraggenburg van 8 tot en met 10 juli wil, kan begin juni nog snel een zondagsticket kopen. Dan gaan er extra tickets in de verkoop. Om hoeveel tickets het gaat, is niet bekend.

"Dat doen we altijd heel bewust. We vinden het interessanter om het te hebben over de inhoud van het festival dan over de bezoekersaantallen", zegt Maurice van de Berkt van de organisatie. Op zondag gaat er vaak een aantal mensen weg die op maandag weer vroeg op moeten. "Dus dat aantal kaarten gaan we altijd nog apart verkopen voor mensen die alleen op zondag nog een dagje langs willen komen."

Het festival heeft volgens Van de Berkt een vrij uniek karakter. "Dat komt ten eerste omdat het in een supermooi natuurgebied is. We kleden dat aan met heel veel vette kunst, gekke creatieve uitspattingen. In elk hoekje is wel iets te vinden. Je hebt heel veel te ontdekken." Het festival valt volgens Van de Berkt goed in de smaak. "Mensen gaan zo graag naar het festival dat ze ook wel een bardienst willen draaien om zo een festivalkaartje te verdienen."

Line-up bekend
De line-up voor het festival werd vrijdagmiddag aangekondigd. In totaal komen er 166 artiesten. "Er zit echt van alles tussen, van veel elektronische muziek tot een afrobeatband uit Kongo", zegt Van de Berkt. "Het is heel veelzijdig wat er allemaal komt op Wildenburg."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel