Reinder Bruinsma (39) vermist, voor het laatst bij Opwekking gezien

BIDDINGHUIZEN • Di 7 juni 2022 | 14:43 • Dinsdag 7 juni 2022 | 14:43

De politie is op zoek naar de 39-jarige Reinder Bruinsma uit Apeldoorn. De man is sinds zaterdag 4 juni vermist.

Volgens de politie is Bruinsma voor het laatst gezien bij het christelijke evenement Opwekking op het festivalterrein in Biddinghuizen. Hij verliet daar verward en op blote voeten het terrein.

Hij droeg op dat moment vermoedelijk een spijkerbroek en een zwart shirt met daarop in het wit het woord 'Space'.

Zoektocht
Nadat de melding op zaterdagavond bij de politie binnenkwam, is er een zoektocht geweest buiten het evenemententerrein in het bos en bij het water. Dat zegt de politie in een interview met Groot Nieuws Radio. De zoektocht wordt op woensdag voortgezet met een boot en speciale apparatuur. De apparatuur die hiervoor nodig is, wordt op dit moment gebruikt in een andere zoektocht. De familie deed dinsdag een oproep op Facebook om mensen te verzamelen voor een eigen zoektocht in het gebied. Hoe veel mensen zich hier bij hebben aangesloten is niet bekend.

Tips kunnen hier worden doorgegeven aan de politie. Ook zijn alle zoektochten die de politie coördineert op de website te vinden.

Update: De politie meldt dat er dinsdagavond een lichaam is gevonden in het water langs de Spijkweg in Biddinghuizen. Na sectie en onderzoek bleek het te gaan om de vermiste Bruinsma.

Vanwege opsporingsbelang hebben wij de foto van de vermiste man gedeeld. Nu zijn lichaam gevonden is, zullen wij deze verwijzingen weghalen. Als u de vermissingsoproep hebt gedeeld op sociale media, is het verzoek van de politie om deze te verwijderen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel