Vermiste Marley (13) in goede gezondheid aangetroffen

AMBER ALERT • Do 30 juni 2022 | 20:00 • Donderdag 30 juni 2022 | 20:00

De politie heeft de 13-jarige Marley uit Lelystad in goede gezondheid aangetroffen. Voor het meisje werd donderdag een AMBER Alert verstuurd. Details over wat er precies is gebeurd, geeft de politie op dit moment nog niet, zo laat een woordvoerder weten.

Het meisje verdween nadat ze om 09.00 uur vanaf haar school aan de Tjalk in Lelystad op haar fiets was vertrokken. Donderdagmiddag werd ze gezien in het bijzijn van een man.

Voor hetzelfde meisje werd in 2019 ook al een AMBER Alert verstuurd. Ze was toen elf jaar oud, haar vader was toen bij de vermissing betrokken. Politiewoordvoerder Maren Wonder liet donderdagmiddag weten dat het onduidelijk was of de vader van Marley dit keer ook een rol speelde bij de verdwijning van zijn dochter.

Vanwege het opsporingsbelang hebben wij in eerdere berichten de foto van Marley gedeeld. Nu ze terecht is hebben wij deze weggehaald.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel