Nog steeds veel onduidelijk rond de dood van 77-jarige Gerrie

ALMERE • Ma 4 juli 2022 | 23:03 • Maandag 4 juli 2022 | 23:03

Het blijft onduidelijk hoe de Almeerse Gerrie Revers precies om het leven is gekomen. In een uitzending van Opsporing NL maandagavond op RTL5 herhaalde de politie nog een keer dat ze denken dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen, maar meer werd hier niet over gezegd.

De 77-jarige vrouw werd op zaterdag 28 mei dood gevonden in haar woning aan het Zuidwoldepad in Almere Stad. Haar kinderen konden die dag geen contact met haar krijgen, waarna alarm werd geslagen.

Spullen verdwenen
Er bleken meerdere spullen uit de woning verdwenen. Zo was de mobiele telefoon van Gerrie weg, twee huistelefoons, een tasje, een portemonnee, een bankpas en haar identiteitskaart.

In de uitzending van Opsporing NL werd duidelijk dat de recherche er vanuit gaat dat Gerrie Revers op vrijdagavond of -nacht is overleden. Vermoedelijk lag ze te slapen toen er één of meerdere daders binnen wisten te komen. Wat er vervolgens is gebeurd, is niet duidelijk. De politie liet zich in het tv-programma niet uit over de doodsoorzaak van de Almeerse.

Speelde er iets in haar leven?
De politie wil onder meer graag weten of er mensen in de omgeving van Gerrie zijn die weten of er iets speelde in haar leven of dat ze wellicht ook nieuwe contacten had. Ze stond erom bekend een vrij actief sociaal leven te hebben.

Verder hoopt de politie dat mensen zich ook melden als hen iets van de spullen van Gerrie is aangeboden of als deze spullen ergens worden gevonden.

De uitzending van Opsporing NL:

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel