Bremerbaai in top 3 beste zoetwaterpaviljoens

BIDDINGHUIZEN • Ma 11 juli 2022 | 18:57 • Maandag 11 juli 2022 | 18:57

Strandpaviljoen Bremerbaai maakt kans op de titel 'Beste Strandpaviljoen van Nederland'. Het restaurant aan het Veluwemeer in Biddinghuizen staat als enige Flevolandse nominatie in de top 3 van de beste zoetwaterpaviljoens van Nederland.

De verkiezing is een landelijke wedstrijd georganiseerd door Strand Nederland, waarin bezoekers van de strandtenten mogen stemmen op hun favoriete restaurant. De top drie van elke categorie krijgt daarna twee keer bezoek van een mystery guest die ook een oordeel geeft.

Eigenaar Dick Boshuizen hoorde vanmorgen van leveranciers dat hij bij de top 3 hoort. "Geweldig, geweldig, ja, we zijn compleet overweldigd." Het strandpaviljoen is al eerder een keer genomineerd en ging er toen ook met de prijs vandoor. "Het is voor ons ook een verrassing. We hebben ons ingeschreven vorige maand en dan daarna komen de mystery guests kijken. Ik heb het team wel gezegd in de periode dat de mystery guests kwamen dat ze goed moesten opletten want je weet nooit wanneer ze komen."

Het geheim
De ligging is volgens Boshuizen wel het geheim van de nominaties. "We liggen aan het Veluwemeer vlakbij het fietspontje naar Nunspeet. Het is gewoon een geweldige locatie." En ook de kaart maakt het paviljoen interessant. "De visbroodjes, dat hoort bij het strand."

Bremerbaai werd in 2018 en 2020 dus ook al genomineerd. Dit jaar heeft het restaurant concurrentie van De Zeemeeuw in Muiderberg en Beachclub Lemmer. "We gaan de strijd aan en we gaan ervoor", aldus Boshuizen.

De uiteindelijke uitslag zal bekendgemaakt worden op 28 juli 2022, tijdens de prijsuitreiking in Vrouwenpolder.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel