Bij ‘Bommetje!’ draait het om leedvermaak 

LELYSTAD • Zo 7 augustus 2022 | 17:58 • Zondag 7 augustus 2022 | 17:58

Honderden toeschouwers kwamen zondag kijken bij het tv-programma ‘Bommetje!’ in Bataviahaven in Lelystad. Zij wilden vooral zien hoe deelnemers uiteindelijk in het water terecht kwamen.

Iedere aflevering gaan acht duo's, bestaande uit een kind en een volwassene, de strijd met elkaar aan. Dat doen de teams in verschillende spectaculaire waterspellen. Voor toeschouwers viel er ook genoeg te genieten. "Er is geen beter vermaak dan leedvermaak", zei één van de toeschouwers. Presentator Ron Boszhard bevestigt dat. "Tachtig procent van de mensen die thuis op de bank zit die zegt, dat doe ik voor geen goud. Waaronder ik zelf. Deze mensen die doen dat wel en om ze dan hard in te water te zien landen, dat is toch een beetje leedvermaak. Daarom kijk je neem ik aan en niet om te kijken hoe snel iemand is."

In de haven worden opnames voor meerdere uitzendingen gemaakt. AvroTros is daarom ook vier volle dagen met de opnames bezig. Een vrouwelijke toeschouwer genoot van de deelnemers. "Dat is toch leedvermaak. Het is toch hartstikke leuk hoe de papa's, mama's het doen en de kinderen. Ik vind het leuk om te kijken."

Maandag is de laatste opnamedag voor het jeugdprogramma. Het publiek zou zich tijdens de eerste drie opnamedagen uitmuntend hebben gedragen. "Veel leuker dan waar je ook komt en ik ben overal geweest in heel Nederland. Dat is een acht en dit is wel een tien of een negen", zei Boszhard met een knipoog.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel