Organisatie Meerpaaldagen neemt maatregelen vanwege de hitte

DRONTEN • Do 11 augustus 2022 | 0:11 • Donderdag 11 augustus 2022 | 0:11

De organisatie van de Meerpaaldagen heeft maatregelen genomen vanwege de tropische temperaturen die voorspeld zijn voor de komende dagen. Projectleider en festivaldirecteur Erik Hartgring zegt dat de hitteprotocollen in werking treden.

Hartgring meldt dat het landelijk hitteprotocol voorschrijft dat water bij deze temperaturen gratis beschikbaar gesteld moet worden en dat er daarom meerdere tappunten komen waar water getapt kan worden. Daarnaast roept hij bezoekers op goed op zichzelf en anderen te letten.

28ste editie
In Dronten wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen voor het driedaagse festival. Donderdagavond gaat het festival weer van start. Het is dertig jaar geleden dat de eerste editie van het evenement werd georganiseerd, maar door twee coronajaren wordt nu de 28ste editie van het festijn gehouden. De komende dagen staan onder meer Het Feestteam, Samantha Steenwijk en René Karst op het podium.

De Meerpaaldagen duren drie dagen en worden op zaterdagavond 13 augustus afgesloten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel