Buslijn 147 andere route tijdens Lowlands, pendelbussen vanaf Dronten en Lelystad

BIDDINGHUIZEN • Di 16 augustus 2022 | 11:51 • Dinsdag 16 augustus 2022 | 11:51

Buslijn 147 van Dronten naar Harderwijk rijdt donderdag in verband met Lowlands in Biddinghuizen een andere route. Dat meldt busvervoerder OV Regio IJsselmond. De haltes Camping Flevostrand, Bremerbergweg en Alikruikweg in Biddinghuizen worden dan niet aangedaan.

Omdat de buslijn 147 ook over de Harderdijk rijdt en in het verleden de dienstregeling in het gedrang kwam door de files, is besloten de lijn tijdelijk om te leiden via de Gooiseweg. De bus rijdt dan vanaf bushalte Dreef in Biddinghuizen direct naar Harderhaven. Volgens OV Regio IJsselmond rijdt de Walibi Express (lijn 247) wel over de Harderdijk naar Walibi.

Lowlands adviseert de festivalbezoekers die met het openbaar vervoer naar het terrein willen komen hun reis goed voor te bereiden en te plannen via de NS reisplanner voor de laatste en meest actuele reisinformatie. Vanaf station Lelystad en Dronten rijden pendelbussen naar het festivalterrein. De dienstregeling daarvan is te vinden via de website van Lowlands. Vanaf station Harderwijk rijden geen pendelbussen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel