F1-racewagen van Max Verstappen te bewonderen in Batavia Stad

LELYSTAD • Wo 17 augustus 2022 | 20:23 • Woensdag 17 augustus 2022 | 20:23

De Formule 1-raceauto waar Max Verstappen dit seizoen mee rijdt, staat op dit moment in Batavia Stad in Lelystad. Het zogenoemde showcase-model staat hier de komende maand voor de deur van de Max Verstappen-winkel.

De racewagen met de aanduiding RB18 is op geen enkele andere plek in Europa te zien. Daarnaast is het ook bijzonder dat het om de Formule 1-auto van het huidige seizoen gaat.

De auto is in drie delen binnengebracht. Daarna is het voertuig in elkaar gezet en naar de glazen stolp voor de Max Verstappen-shop verplaatst.

Dit voertuig is volgens Scott Otte van Batavia Stad Fashion Outlet erg speciaal: "Als je al showmodellen ziet, dan zijn het vaak voertuigen van een of twee jaar oud. Mensen willen het graag zien, er is veel belangstelling voor."

Dit nieuws is afkomstig van verslaggever Sanne Nieuwenhuis. Zij richt zich speciaal op nieuws uit Lelystad voor Omroep Flevoland en Radio Lelystad. Voor tips: sanne.nieuwenhuis@omroepflevoland.nl

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel