7 gewonden bij groot ongeluk Elburgerweg

DRONTEN • Za 3 september 2022 | 14:20 • Zaterdag 3 september 2022 | 14:20

Bij een groot ongeluk op de kruising van de Elburgerweg met de Spijkweg tussen Dronten en Elburg zijn zeven gewonden gevallen, onder wie enkele tieners. Twee mensen zijn bekneld geraakt en moesten door de brandweer worden bevrijd. Alle zeven zijn per ambulance naar verschillende ziekenhuizen in de regio gebracht.

Het ging om een aanrijding tussen drie auto's. De melding kwam rond 13.30 uur zaterdagmiddag binnen bij de hulpdiensten, die met veel voertuigen aanwezig waren. Er was een aantal ambulances en drie auto's van de brandweer op de plek van het ongeluk. Ook een traumahelikopter landde bij de Elburgerweg.

Vermoedelijk is de aanrijding veroorzaakt door een voorrangsfout van een van de bestuurders. De verkeerslichten op de kruising waren volgens een woordvoerder van de politie buiten werking toen het ongeval gebeurde. Of dit te maken had met de stroomstoring van vrijdag is niet bekend.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel