Hippiemarkt sluit LelySTART af

LELYSTAD • Zo 11 september 2022 | 17:54 • Zondag 11 september 2022 | 17:54

Het festival LelySTART is afgesloten met een hippiemarkt. Op het terrein aan de Meent in Lelystad stonden tientallen stands met allerlei uiteenlopende producten. Verder stonden er diverse artiesten op het podium. De organisatie is blij met het verloop van het evenement.

"We zijn vrijdag gestart met DJ Lev!, de winnaar van de Kunstbende, we hadden Sven Alias als hoofdact en en we sloten af met Mick Roxx. Het was echt super", zegt Masja Zeegers van de organisatie.

LelySTART werd dit jaar op een andere manier gehouden dan anders. "Voorheen waren er optredens bij de organisaties die dit samen organiseren", zegt Zeegers. "Er waren dus activiteiten bij de Agora, bij Corneel, bij de Kubus en bij bibliotheek FlevoMeer. Nu is alles geconcentreerd op één terrein bij de Meent." Volgens Zeegers moesten bezoekers daar even aan wennen. "Maar het is natuurlijk een kippeneindje bij het stadshart vandaan, dus mensen wisten het prima te vinden."

Bezoekers zijn te spreken over het festival. "De afgelopen twee jaar gebeurde er bijna geen klap door corona", zegt één van hen. "En dat is dit wel weer heel erg gezellig hoor." En andere bezoeker vindt het festival goed georganiseerd. "Onze kinderen konden op vrijdag en zaterdagavond hier terecht voor allerlei optredens. En ik hoorde ze zeggen dat het hartstikke leuk was. Ik hou het bij de zondag. We hebben net een optreden gezien van Ronnie Tober. En we wachten op Ben Cramer."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel