Flevolanders kunnen volgende week voor 5 euro naar de Floriade

ALMERE • Ma 26 september 2022 | 10:09 • Maandag 26 september 2022 | 10:09

Inwoners van Flevoland kunnen volgende week voor 5 euro naar de Floriade in Almere. Het gaat om de laatste dagen dat het evenement geopend is.

Normaal gesproken kost een toegangskaart 29 euro, al zijn er de afgelopen maanden al eerder acties gehouden waarbij tickets met forse kortingen werden aangeboden.

Week lang korting
De prijs van 5 euro is nog een stuk lager dan deze vorige kortingsacties. Flevolanders kunnen de Floriade vanaf maandag 3 oktober tot en met zaterdag 8 oktober voor dit tarief bezoeken. Zondag 9 oktober, de allerlaatste dag van het evenement, valt buiten de actie. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen, zolang het maar onder begeleiding van een volwassene is.

De 5-euro-tickets zijn online en aan de kassa te koop. Door middel van een brief of rekeningafschrift met adres erop moeten mensen aantonen dat ze daadwerkelijk in Flevoland wonen.

Flower Power Party
Komende zaterdag, 1 oktober, kunnen ook niet-Flevolanders voor 5 euro naar de Floriade toe. Voorwaarde is dan wel dat ze in een Flower Power-outfit aan de kassa verschijnen. Op die dag wordt tussen 16:00 en 18:00 uur een Flower Power Party gehouden.

"Van 16.00 uur tot 18.00 uur waan je je bij de Urban Stage in de late sixties en early seventies met muziek, special acts en heel veel bloemen!", zo schrijft de Floriade. Op zaterdagmiddag 8 oktober is er ook muziek op het terrein. Dan treedt zanger Alain Clark op.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel