Hoge temperaturen leiden tot drukte bij vakantiepark

ZEEWOLDE • Vr 28 oktober 2022 | 16:44 • Vrijdag 28 oktober 2022 | 16:44

Dat het voor de tijd van het jaar uitzonderlijk warm is, is ook te merken bij Center Parcs De Eemhof bij Zeewolde. Alle huisjes zitten vol en personeel moet bijspringen om buitenactiviteiten mogelijk te maken.

Het is herfstvakantie in delen van Nederland en in de buurlanden en dan is het al snel druk bij het vakantiepark. Maar het lekkere weer draagt ook bij aan de drukte, vertelt Marthijn Tabak van Center Parcs. "Je ziet dat onze medewerkers het heel druk hebben. Maar ze hebben het er graag voor over. Iedereen geniet van de buitenlucht."

Veel bezoekers hadden hun vakantie op het park al lang van te voren gepland. "Maar het weer blijft altijd een verrassing. En zeker dit jaar!", zegt een bezoeker. Wie last minute nog een weekendje wilde boeken, kwam van een koude kermis thuis. Volgens Tabak waren bijna alle 800 vakantiewoningen in het park al lang van te voren vastgelegd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel