Cheque van ruim 3000 euro overhandigd aan Parkhuys Almere

ALMERE • Do 3 november 2022 | 21:53 • Donderdag 3 november 2022 | 21:53

Stichting Groot Verzet Tegen Kanker heeft donderdagavond een cheque van 3400 euro overhandigd aan Het Parkhuys Almere. De stichting deed afgelopen zomer mee aan de fietsactie Mont Ventoux om geld in te zamelen voor goede doelen, waaronder het inloophuis.

Het Parkhuys Almere is een inloophuis voor mensen die zelf, of door iemand in hun omgeving, te maken krijgen met kanker. Shanna Hillebrand van het inloophuis is blij met de donatie. "Het is natuurlijk een super mooie bijdrage", zegt Hillebrand. "We kunnen elke euro goed gebruiken." Wat er met de donatie gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. "We zijn druk aan het denken hoe we onze activiteiten nog waardevoller kunnen maken", aldus Hillebrand. "Meer informatie, wellicht meer therapeutische activiteiten."

Het Parkhuys Almere kwam eerder in de financiële problemen door de dure locatie waarop het pand gevestigd is. De verkoop van het pand loste de problemen op.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel