Almeerder (19) ontsnapt na ontvoering en beroving

ALMERE • Wo 9 november 2022 | 14:58 • Woensdag 9 november 2022 | 14:58

Een 19-jarige jongen uit Almere is in de nacht van dinsdag op woensdag ontsnapt nadat hij ontvoerd werd. Dat gebeurde rond 01.00 uur in Almere. Het slachtoffer werd door drie mannen van zijn scooter getrokken en in een auto geduwd.

In de auto werd de telefoon van het slachtoffer gestolen. Ook moest het slachtoffer zijn pincode en bankapp-code afgeven. Toen de drie mannen even uit de auto waren, greep de Almeerder zijn kans en klom hij achter het stuur om naar huis te rijden en de politie te bellen. Toen de politie gebeld was, hebben agenten de auto in beslag genomen.

De politie is nog op zoek naar de drie verdachten. Het gaat volgens de politie om drie donker getinte jongemannen van rond de 20 jaar met normaal postuur. Ze droegen allemaal een zwart trainingspak met capuchon. Eén van de mannen had daarbij een wit logo van Under Armour op zijn broekspijp. De auto, een zilverkleurige Volkswagen Golf, heeft een Duits kenteken.

Eerder schreef Omroep Flevoland dat het ging om een beroving in Houten. Dit bleek echter onjuist. De beroving vond plaats in Almere.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel