Man aangehouden in onderzoek naar steekincident Emmeloord

EMMELOORD • Ma 28 november 2022 | 8:47 • Maandag 28 november 2022 | 8:47

Een 24-jarige man is afgelopen week in Emmeloord aangehouden op verdenking van zware mishandeling en poging tot doodslag. Dat meldt de politie maandagochtend. De verdachte is volgens de politie mogelijk betrokken bij een steekincident in Emmeloord op 18 september, waarbij een 29-jarige man uit Creil het slachtoffer werd.

Het slachtoffer was op zondagnacht 18 september aanwezig in een uitgaansgelegenheid aan de Korte Achterzijde in Emmeloord. Rond 05.00 uur ontstond er een ruzie. Bij die ruzie werd het slachtoffer meerdere malen gestoken, waarbij hij verwondingen opliep aan zijn lichaam. Vermoedelijk is de man ook in zijn gezicht geslagen.

De politie sluit niet uit dat er meerdere verdachten bij dit incident betrokken zijn en zoekt daarbij naar getuigen. De verdachte die vorige week maandag is aangehouden, zit op dit moment nog in hechtenis.

Vorige week maandag waren duikers van de politie in de stadsgracht van Emmeloord tussen de Schokkerwal en de Lange Dreef bezig met een onderzoek. Wat er precies werd onderzocht is nog niet bekend, maar de politie bevestigt dat de aanhouding een verband heeft met de zoektocht. Verdere details wil de politie nog niet geven in verband met het onderzoek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel