Almeerder verdacht van misbruik eigen kinderen

ALMERE • Wo 7 december 2022 | 10:38 • Woensdag 7 december 2022 | 10:38

Een 45-jarige man uit Almere die verdacht wordt van ontucht en verkrachting van zijn twee kinderen, zou zijn verstandelijk beperkte dochter op 3-jarige leeftijd misbruikt hebben. Dat zegt de officier van justitie. Dat zou blijken uit een video die is gevonden van zijn dochter.

Volgens de officier is op het filmpje te horen dat het slachtoffer pijn wordt gedaan. Het misbruik zou over een periode van dertien jaar hebben plaatsgevonden. De zoon van de man zou naar beelden van zijn zusje hebben moeten kijken. In totaal wordt de man verdacht van zeven strafbare feiten.

De verdachte hangt een jarenlange celstraf boven het hoofd, vertelde de officier. Hoeveel jaren het OM wil eisen, wordt bij de inhoudelijke behandeling duidelijk. De officier van justitie zei dat 'onwijs veel' pornografisch materiaal is gevonden. Naast beelden van zijn kinderen heeft de politie ook 100.000 overige afbeeldingen gevonden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel