Twee mannen opgepakt vanwege drugshandel

LELYSTAD • Ma 19 december 2022 | 12:34 • Maandag 19 december 2022 | 12:34

De politie heeft afgelopen weekend in Lelystad twee mannen aangehouden voor drugshandel. De twee waren gevolgd bij hun activiteiten in de provinciehoofdstad.

Vrijdag zagen agenten een 25-jarige Lelystedeling rijden waarvan ze wisten dat hij in drugs dealde. De man bezocht meerdere adressen waarna hij weer huiswaarts keerde. Agenten besloten tot een controle. Ze vonden 50 gram hennep in de auto van de man. In zijn huis werden geld, drugs en illegaal vuurwerk aangetroffen.

De tweede aanhouding was zaterdagavond. Een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd op de Voorstraat gecontroleerd. In zijn auto werden cocaïne, twee messen en een fors geldbedrag gevonden.

Beide mannen zitten vast voor onderzoek. Volgens de politie zijn beide aanhoudingen het resultaat van het verscherpte toezicht op drugshandel in Lelystad. Dat toezicht werd eind november aangekondigd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel