Man mishandeld op fietspad, politie zoekt getuigen

DRONTEN • Wo 4 januari 2023 | 10:32 • Woensdag 4 januari 2023 | 10:32

Een 52-jarige man is zondag mishandeld op het fietspad langs de Fazantendreef in Dronten. Dat schrijft jeugdagent Manon Drenth woensdag op Instagram.

De mishandeling vond plaats tussen 01.45 uur en 02.00 uur tegenover appartementencomplex het Hogerhuis. Het slachtoffer fietste met zijn vrouw en zoon over het fietspad richting De Boeg. Hij werd daarbij zwaar gehinderd door twee mannen van ongeveer 20 jaar oud die op het fietspad liepen. De man en zijn vrouw vielen hierdoor met de fiets op de grond. Daarop volgde een confrontatie met de twee verdachten, waarbij het slachtoffer werd mishandeld. De verdachten liepen vervolgens weg in onbekende richting.

De politie is nog op zoek naar de verdachten. Een van de verdachten is tussen de 1.70 meter en 1.75 meter lang, heeft een getinte huidskleur en was gekleed in een geel/blauwe jas. Ook droeg hij een pet. De tweede verdachte is rond de 1.80 meter lang, heeft een lichte huiskleur en blond, kort krullend haar. Hij was in het donker gekleed.

De politie zoekt ook naar getuigen van het incident. Uit onderzoek blijkt dat een man van rond de 20 jaar oud het slachtoffer en zijn gezin na de mishandeling heeft willen helpen. "Wij komen graag met deze jongeman/getuige in gesprek", schrijft de jeugdagent.

Het is onbekend hoe het met het slachtoffer gaat.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel