Zondag grote zoektocht in Lelystad naar vermiste man

LELYSTAD • Vr 27 januari 2023 | 13:08 • Vrijdag 27 januari 2023 | 13:08

Coördinatie Platform Vermissing houdt komende zondag in samenwerking met de politie en de gemeente Lelystad een grote zoektocht naar de vermiste Paulus Daniëls. De 58-jarige man is zaterdag 14 januari voor het laatst gezien in winkelcentrum Lelycenter.

De familie doet via het Coördinatie Platform Vermissing uit Urk een oproep om te helpen zoeken. De kinderen Tim (26), Sem (24) en Romee (21) zeggen dat ze in grote onzekerheid leven. "Onze vader had ernstige fysieke en mentale klachten", staat in een verklaring. "Door alle pijnklachten had onze vader het geestelijk heel zwaar." Ze denken dat hij nog ergens in Lelystad of in de omgeving daarvan moet zijn. "Wij hopen onze vader zo snel mogelijk terug te vinden. Zondag is ook zijn verjaardag", aldus de verklaring.

Het Coördinatie Platform Vermissing richt zondag om 10.00 uur een centrale post in bij het Noorderwagenplein in Lelystad. Alle aangemelde vrijwilligers gaan van daaruit gecoördineerd in een aangewezen gebied zoeken. Er wordt onder meer hulp gevraagd van magneetvissers en vrijwilligers met een boot, quad of drone.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel