Minder sprinters tussen Lelystad en Almere Oostvaarders door werkzaamheden

FLEVOLAND • Do 2 februari 2023 | 10:30 • Donderdag 2 februari 2023 | 10:30

Tussen stations Lelystad Centrum en Almere Oostvaarders rijden in de nacht van donderdag op vrijdag minder sprinters. Dat meldt de NS. De vervoerder zet bussen in.

Tussen Almere Oostvaarders en Lelystad Centrum vervallen in de nacht van donderdag op vrijdag de laatste twee sprinters, om 0.38 en 1.25 uur. Tussen Lelystad Centrum en Almere Oostvaarders rijdt de eerste sprinter op vrijdagochtend, om 4.24 uur, niet.

Reizigers kunnen aan de achterzijde van station Lelystad in de bus stappen richting het Almeerse station. Wie in omgekeerde richting wil reizen, kan de bus pakken aan de voorzijde van Almere Oostvaarders. De extra reistijd bedraagt zo'n 30 minuten, aldus de NS.

In een eerder bericht gaf de NS aan dat de werkzaamheden aan het spoor tussen Lelystad Centrum en Almere Oostvaarders in de nacht van woensdag op donderdag waren begonnen. Het treinverkeer zou vrijdagochtend om 4.14 uur weer worden hervat. Die informatie blijkt niet te kloppen, aldus de vervoerder.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel