Man uit Lelystad aangehouden voor mishandeling conducteur

LELYSTAD • Vr 17 maart 2023 | 15:15 • Vrijdag 17 maart 2023 | 15:15

De politie heeft een verdachte aangehouden voor het mishandelen van en conducteur op het station in Lelystad. De mishandeling gebeurde in de nacht van 25 op 26 november. De conducteur werd daarbij in het gezicht getrapt. Een 26-jarige inwoner van Lelystad is daarvoor aangehouden.

Een maand geleden werden herkenbare beelden vertoond van de verdachte bij Bureau Flevoland, het opsporingsprogramma van Omroep Flevoland. De verdachte was daar herkenbaar in beeld. De politie vertelde daarbij dat de trap in het gezicht van de conducteur gemakkelijk tot een gebroken neus had kunnen leiden. Mede door het vertonen van herkenbare beelden kon de verdachte worden aangehouden.

Eerder verspreidde de politie beelden van de mishandeling via sociale media. Daarbij was het gezicht van de verdachte onherkenbaar gemaakt. Dat leidde niet tot een spoor naar de verdachte.

De 26 jarige man is na zijn aanhouding verhoord en daarna weer vrijgelaten. Hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel