Walibi trapt seizoen af met nieuw deel speciaal voor de kleintjes

BIDDINGHUIZEN • Za 8 april 2023 | 9:17 • Zaterdag 8 april 2023 | 9:17

Attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen begint het seizoen met iets nieuws: een gedeelte van het park dat speciaal is ingericht voor kleine kinderen. Op de plek waar vroeger de kartbaan was, is het gebied 'Off Road' aangelegd. Naast de nieuwe achtbaan 'Eat my dust' zijn er verschillende speeltoestellen, een draaimolen en een speelfontein waar kinderen tussen het water door kunnen lopen.

"Dit nieuwe gebied is speciaal gebouwd voor families met kinderen", vertelt directeur Mascha Taminiau. "We doen dit erbij omdat we graag willen groeien en daarom willen we niet alleen tieners naar ons toe trekken, maar ook families met kinderen."

Walibi ging afgelopen winter voor het eerst tijdens de kerstvakantie twee weken open onder de noemer 'Bright Nights'. Een groot deel van de attracties waren verlicht en er waren verschillende lichtshows. "Het is heel erg goed bevallen. We hebben er jaren aan gewerkt en de gasten waren ontzettend enthousiast. Het staat vanaf nu wat mij betreft voor altijd in onze agenda", zegt Taminiau.

Ook de komende jaren staan er nog veel nieuwe plannen op papier die moeten worden uitgewerkt. Zo wordt er door het pretpark gewerkt aan twee nieuwe achtbanen die in 2025 open gaan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel