Eerste all inclusive indoor speelhal voor honden geopend

BIDDINGHUIZEN • Zo 23 april 2023 | 17:07 • Zondag 23 april 2023 | 17:07

In Biddinghuizen is een dierenpension voor honden geopend, compleet met een indoorspeelhal met heuvels, speeltoestellen en een zwembad. Dierenpension De Toren Hoeve is volgens hondenorganisaties en eigenaresse Petra Touw uniek.

Een stuk of vijftig viervoeters kunnen hier ravotten. "Wat er nieuw is dat we een indoor speelhal hebben voor onze honden," vertelt Touw. "Het is een speelplaats waar ze lekker kunnen chillen onder de palmbomen."

Aan zo'n plek voor honden is grote behoefte. Zeker gezien het regenachtige weer de afgelopen dagen. "Ze noemen het niet voor niets 'hondenweer'." zegt Touw lachend. "Ook honden willen dan liever niet naar buiten. Dan vinden ze het toch heerlijk om lekker even binnen te zwemmen."

Touw is niet bang dat de viervoeters binnen op het kunstgras poepen. "Het is de bedoeling dat ze buiten hun behoeftes doen en spelen in de speelhal." Natuurlijk is het de afgelopen week wel gebeurd dat ze per ongeluk hun behoeftes binnen doen. Touw: "Maar dan wordt het meteen opgeruimd en schoongemaakt."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel