Twee mannen gewond door mishandeling tijdens koningsnacht

LELYSTAD • Do 27 april 2023 | 14:35 • Donderdag 27 april 2023 | 14:35

In Lelystad zijn in de koningsnacht twee mannen gewond geraakt bij een vechtpartij. De mannen van 27 en 29 jaar raakten op de Agorabaan betrokken bij een confrontatie met een groep jongeren. De twee werden daarna door de andere groep mishandeld.

Wat de aanleiding was van de confrontatie is onbekend. De politie is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal van het incident. Het incident speelde zich af in de buurt van de vrijmarkt. Deelnemers aan de markt schrokken van de agressieve sfeer.

Een vrouw die woensdagavond al met een kleedje op de markt zat vertelde er donderdagochtend over in onze uitzending: "Heel veel ruzie, bierflesjes die ik de lucht in heb zien gaan. Dat ik echt wel dacht: wow, zit ik hier wel veilig? Maar goed, ik had gelukkig een grote groep mensen om me heen die ervoor mee waren dat als er gevaar dreigde, dat ik niet alleen was met de kinderen."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel