Gemeente zoekt ondernemer die aan het roer van De Kapitein wil staan

ALMERE • Wo 14 juni 2023 | 6:22 • Woensdag 14 juni 2023 | 6:22

Wie wil de nieuwe uitbater worden van horecagelegenheid De Kapitein in de Noorderplassen? Die vraag stelt de gemeente Almere. Op dit moment wordt de locatie verhuurd aan de Water Sport Vereniging (WSV), die het horecagedeelte onderverhuurt aan De Kapitein. De gemeente wil die constructie nu aanpassen, omdat WSV niet meer aan de voorwaarden kan voldoen. Welke voorwaarden dat precies zijn is niet bekend.

De gemeente Almere wil de horecagelegenheid wel graag behouden. In eerste instantie werden daarom gesprekken gevoerd met de huidige eigenaar over een eventuele verkoop. Dat bleek juridisch niet te kunnen. Daarom kan nu iedereen meedoen aan de openbare inschrijving, ook de huidige eigenaar.

Volgens de gemeente Almere verandert er de komende twee zomers nog niets. WSV en De Kapitein kunnen dan gewoon blijven omdat er een overgangsregeling wordt ingesteld.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel