Massale uitruk voor mogelijk explosief in straat Kampanje Dronten

DRONTEN • Zo 16 juli 2023 | 23:42 • Zondag 16 juli 2023 | 23:42

Mogelijk is zondagavond een explosief naar een woning aan de Kampanje in Dronten gegooid. Dat zegt de politie. Die rukte samen met de brandweer, ambulances en een traumahelikopter uit na een melding over een harde knal. Daarna zou brand zijn ontstaan. In de woning bleek niemand aanwezig.

De melding over de knal kwam even na 22.30 uur binnen bij de hulpdiensten. In de tuin zou iets ontploft zijn wat voor een hard geluid had gezorgd. Toen was nog niet duidelijk of er mensen in het huis zaten. De eerste brandweerwagen bluste de brand bij aankomst, de traumahelikopter maakte rechtsomkeert toen bleek dat niemand in het huis aanwezig was.

De explosie zorgde voor schade aan de woning. Zo sneuvelde de ruit aan de voorzijde van het huis. De gebeurtenissen in Dronten zorgden voor veel mensen op straat. Wat er precies is gebeurd wordt door de politie onderzocht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel