Gewonde bij aanrijding met drie auto's op Biddingweg

SWIFTERBANT • Do 14 september 2023 | 18:20 • Donderdag 14 september 2023 | 18:20

Bij een ongeluk op de kruising van Biddingweg met de Elandweg in Swifterbant is donderdagmiddag rond 17:30 uur de bestuurder van een auto gewond geraakt. Drie auto's waren bij de aanrijding betrokken. Twee wagens raakten zwaar beschadigd.

Volgens de politie verleende de bestuurder van een van de voertuigen geen voorrang, waardoor het tegen een ander voertuig aanbotste. Beide bestuurders raakten de macht over het stuur kwijt en kwamen daardoor in contact met het derde voertuig. De brandweer heeft geholpen de gewonde bestuurder uit de auto te halen door het portier te verwijderen.

Een arts van de traumahelikopter was naar de plek van het incident gebracht en heeft medische zorg verleend. Daarna is de arts met het slachtoffer meegereden naar het AMC in Amsterdam. De bestuurders van de andere auto's bleven ongedeerd.

Door de aanrijding was de weg tot ongeveer 20.45 uur afgesloten tussen de Overijsselseweg en Wisentweg. Het verkeer werd tot die tijd omgeleid.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel