Man slaat met brommerhelm in op buurman die ingrijpt bij ruzie

MARKNESSE • Ma 18 september 2023 | 22:26 • Maandag 18 september 2023 | 22:26

Een 25-jarige man is zaterdagavond compleet door het lint gegaan op de Breestraat in Marknesse. Hij kreeg ruzie met zijn 25-jarige vriendin en mishandelde haar. Toen een 70-jarige buurman wilde ingrijpen, richtte de agressieveling zich op hem. Hij sloeg met zijn brommerhelm in op de oudere buurtbewoner.

Volgens wijkagent Mervin Wigbels liep het slachtoffer een gescheurde oogkas en beschadigd netvlies op. De dader zette het op een lopen, maar omstanders achtervolgden hem. Toegesnelde agenten konden de man daarna met veel moeite en geweld aanhouden en in de auto zetten. De vriendin die eerder nog werd mishandeld, kwam op voor haar agressieve vriend en belemmerde daarbij de agenten.

Zelfs in het politiebureau bleek de woede niet gezakt. De 25-jarige man verzette zich opnieuw en bespuugde de agenten. Volgens wijkagent Wigbels zit de man nog vast. Hij kan diverse aangiftes van mishandeling en belediging verwachten. Zijn vriendin kan een boete voor belemmering tegemoet zien.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel