Duizenden bezoekers griezelen tijdens Halloween Fright Nights in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN • Ma 23 oktober 2023 | 15:30 • Maandag 23 oktober 2023 | 15:30

Halloween Fright Nights bij attractiepark Walibi in Biddinghuizen trekt ook dit jaar weer duizenden bezoekers. Walibi noemt de huidige editie nu al een succes. Afgelopen weekend waren de Fright Nights uitverkocht.

In oktober wordt de bezoekers van het park de stuipen op het lijf gejaagd in het kader van 'halloween', de vanuit de Verenigde Staten overgewaaide traditie waarbij mensen elkaar flink laten schrikken. Acteurs zijn verkleed als een beestachtige kerstman, geest of bebloede slager.

Walibi Holland heeft er dit jaar drie nieuwe spookhuizen bij. Overdag heeft het park verschillende activiteiten voor kinderen, waaronder een meet-and-greet met bekende artiesten en influencers.

De speciale Fright Nights werden in de eerste twee weekenden van oktober gehouden en van afgelopen donderdag tot en met gisteren. Komende donderdag tot en met zondag zijn de laatste Fright Night dagen. Het attractiepark verwacht dat de kaartjes voor het laatste weekend ook worden uitverkocht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel