Klachten van bezoekers over Halloween Fright Nights deels verholpen

BIDDINGHUIZEN • Vr 27 oktober 2023 | 7:22 • Vrijdag 27 oktober 2023 | 7:22

Gesloten attracties, urenlang wachten en een modderig parkeerterrein. Veel klagende bezoekers op de social media afgelopen weekend over de Halloween Fright Nights bij Walibi. Na een paar dagen rust in Biddinghuizen was het donderdagavond weer Halloween in het attractiepark en bleek een deel van de klachten te zijn verholpen. Zo werden bezoekers naar een andere parkeerplaats gedirigeerd waar het niet zo blubberig was.

Toch was het pretpark ook donderdagavond zo vol dat bezoekers de attracties links lieten liggen, omdat er veel te lange rijen stonden. "We zijn bij twee attracties geweest maar het was zo druk," zegt een jonge vrouw. "Bij de eerste stonden we anderhalf uur dus de tweede hebben we maar overgeslagen."

Mascha Taminiau, van Walibi Holland, heeft er wel een verklaring voor. "Er zijn inderdaad behoorlijk lange wachtrijen." Volgens haar komt dat omdat de attracties heel erg in de smaak vallen. "En soms hebben we een storing dan is er even een achterstand in het draaien van een achtbaan maar die proberen we zo snel mogelijk in te halen."

Vanwege ziekte van het personeel zouden meerdere attracties gesloten zijn. Taminiau betwijfelt of ziekteverzuim de oorzaak is. "Dat het moeilijk is om de juiste mensen te vinden dat is zeker zo. We hebben daarom een aantal kleinere attracties gesloten omdat we onze medewerkers liever op andere plekken inzetten."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel