Liveblog: OM eist 12 jaar cel en tbs met dwangverpleging tegen ontuchtverdachte Peter V.

ALMERE • Vr 17 november 2023 | 9:48 • Vrijdag 17 november 2023 | 9:48

Het Openbaar Ministerie eist 12 jaar cel en tbs met dwangverpleging tegen Peter V. Ook wil het OM dat hij vijf jaar lang geen contact mag opnemen met de slachtoffers.

De oud-directeur van Stichting Kanjer Wens uit Almere wordt verdacht van meerdere strafbare feiten, waaronder ontucht met 13 minderjarige jongens en het maken van kinderporno. Dat deed hij in de tijd als directeur van die stichting en daarvoor als voetbaltrainer. Sommige jongens leerde hij via-via kennen.

Verklaringen van slachtoffers
Vandaag is de tweede dag in de rechtszaak tegen Peter V. Gisteren en vanochtend waren de advocaten van de slachtoffers aan het woord. In hun verklaringen zat een duidelijke lijn: ze willen dat V. verantwoordelijkheid neemt en de verdenkingen toegeeft.

De 55-jarige Almeerder ontkent het seksueel misbruik met dertien jongens. Wel bekent hij de man te zijn die op een filmpje seks heeft met een andere jongen.

In dit liveblog houden we je op de hoogte van de tweede dag.

Wil je de liveblog van gisteren teruglezen? Dat kan HIER.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel