Ondernemers bouwen grote verlichte brug op bedrijventerrein in Lelystad

LELYSTAD • Za 9 december 2023 | 18:35 • Zaterdag 9 december 2023 | 18:35

Na het nodige vuurwerk werd vrijdagavond de grote kerstbrug op de Noordersluisweg in Lelystad officieel in het licht gezet. Al drie jaar organiseren de ondernemers van bedrijventerrein Noordersluis in december iets speciaals.

Ze begonnen bescheiden met een gezamenlijke kerstboom. Vorig jaar bouwden ze al wat groters, dit keer werd het een brug met vier verlichte kerstbomen van meer dan twintig meter hoog. Het zorgt voor een symbolische verbinding tussen de twee delen van het bedrijventerrein.

Druk
"We zijn allemaal druk als ondernemers, en je komt elkaar als buren vrijwel nooit tegen", legt Richard Visser uit. Hij werkt bij KPS Steigerbouw dat het skelet van het gevaarte bouwde. "We hebben de nodige berekeningen moeten maken om toestemming voor de bouw te krijgen, maar dat is allemaal gelukt."

Contact met elkaar
Door de bouw van de brug hebben de ondernemers veel meer contact met elkaar dan voorheen. "We hebben dit met alle buren samen bedacht en gebouwd. Het zorgt echt voor verbinding tussen bedrijven."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel