Ongeluk met meerdere voertuigen zorgde voor lange file op A6

LELYSTAD • Ma 12 februari 2024 | 8:19 • Maandag 12 februari 2024 | 8:19

Een ongeluk met meerdere voertuigen zorgde maandagochtend voor een lange file op de A6 bij Lelystad in de richting van Almere.

Rond 07:30 uur botsten volgens de brandweer vijf of zes auto's op elkaar op de plek waar verkeer vanuit Lelystad (oprit 10) invoegt op de A6. Het lijkt te gaan om een kop-staartbotsing met alleen blikschade. Er zijn geen gewonden gevallen. De brandweer heeft één automobilist uit de auto geholpen, maar deze persoon zat volgens een woordvoerder niet bekneld.

Verkeer in de richting van Almere moest rekening houden met meer dan een half uur vertraging. Het verkeer werd op de plek van het ongeluk over de vluchtstrook geleid.

Ook vertraging en ongeluk op Larserdreef
Ook op de Larserdreef bij Lelystad liep het verkeer vertraging op door de file op de A6. Daarnaast reed een automobilist op de Larserdreef achterop een vrachtwagen. De bestuurder zag te laat dat het verkeer op de dreef tot stilstand was gekomen. Ook deze automobilist hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel