Deze bekende artiesten treden komende zomer op bij festival ZAND

ALMERE • Di 13 februari 2024 | 10:57 • Dinsdag 13 februari 2024 | 10:57

Veel oude bekenden treden komende zomer op bij strandfestival ZAND in Almere. Artiesten als Acda en De Munnik, BLØF en Guus Meeuwis zijn te zien op het Almeerderstrand. Het festival wordt dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd en duurt dit jaar twee dagen.

Verschillende artiesten hebben al eerder opgetreden op het festival. Vrijdag 23 augustus kan het publiek kijken naar optredens van onder meer Acda en De Munnik en BLØF. "Dat zijn toch wel de grootste Nederpopbands van het moment", vindt organisator Thom Hofman.

De dag erna zijn Son Mieux, Claude, Sera, Clouseau en Chef'Special geprogrammeerd. Guus Meeuwis sluit het festival af. "Hij heeft al meerdere keren het festival afgesloten en wij vonden het een goed idee om hem dit jaar weer op ZAND terug te laten komen", vertelt Hofman.

Afsluiting van zomer
Strandfestival ZAND noemt zichzelf de ultieme afsluiter van de zomer. Sinds de eerste editie in 2008 is het Almeerderstrand thuisbasis.

De tweede dag is toegevoegd om zo meer optredens te kunnen plannen, vertelt Hofman: "We wilden graag meer artiesten bieden aan onze bezoekers, en dan is een dag extra de beste oplossing".

Vorig jaar was ZAND het eerste festival dat gebruik maakte van het nieuwe evenemententerrein langs het spoor. Dat beviel zowel bezoekers als de organisatie goed.

Bekijk een verslag van ZAND 2023

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel