Dit zijn de 5 duurste villa's die op dit moment te koop staan in Flevoland

FLEVOLAND • Di 20 februari 2024 | 11:31 • Dinsdag 20 februari 2024 | 11:31

Voor een koopwoning in Flevoland hoefde je vorig jaar minder te betalen. Behalve dan in Dronten, daar werden huizen 2 procent duurder. De duurste woningen staan volgens de cijfers in Almere en dat is ook te zien op Funda. Dit zijn de vijf duurste Flevolandse woningen die op dit moment op de verkoopsite staan:

Lees ook: Flevolandse huizen weer iets goedkoper in 2023, alleen Dronten stijgt

1. Een residentie met bioscoop en basketbalveld 
Wie in het duurste huis van Flevoland wil wonen, moet naar Almere. Daar staat namelijk een residentie met 325 vierkante meter woonoppervlak. Tuinieren kan er ook genoeg want de woning staat op een kavel van 4500 vierkante meter. De villa met acht kamers, twee badkamers en 1 apart toilet maakt nieuwsgierig. De advertentie staat drie maanden op Funda en is al ruim 280.000 keer bekeken. 

De vraagprijs is 2.150.000 euro. De nieuwe eigenaar krijgt dan een eigen basketbalveld, bar en thuisbioscoop.

Funda
Funda
Funda
Funda
2. Een woning met zwembad in Lelystad
Betrek je liever een stulpje in de provinciehoofdstad? Dan kun je terecht in Villapark Hollandse Hout. Daar staat voor twee miljoen euro een woning te koop met zwembad. Hij is veel groter dan de woning in Almere, hij heeft namelijk een woonoppervlak van 659 vierkante meter. Het perceel waar de villa op staat is ruim 3600 vierkante meter.

Voor het bedrag krijgt de koper acht slaapkamers, vijf badkamers, een sauna en garage waar ruimte is voor acht auto's. Ook kan de nieuwe eigenaar voor verkoeling in een zwembad duiken. De advertentie is minder populair dan die in Almere en is bijna 18.000 keer bekeken.

Funda
Funda
Funda
3. Een villa met sauna en wijnkelder in Lelystad
De derde woning staat ook in Lelystad en heeft een vraagprijs van 1.890.000 euro. Het woonoppervlak van de villa aan het Jagersveld is 540 vierkante meter en staat aan de rand van een bos. 

De villa heeft een perceel van bijna 1853 vierkante meter. Genoeg plek dus voor een zwembad, dat ook verwarmd is. Verder krijgt de koper een thuisbioscoop, sauna en wijnkelder. In totaal zijn er acht slaapkamers, vier badkamers en nog een los toilet. De advertentie is bijna 29.000 keer bekeken.

Funda
Funda
Funda
4. 'Mansion' vol gouden accenten in Almere Buiten
In Almere Buiten staat een originele villa van ruim 200 vierkante meter. Hij heeft ook een naam gekregen, namelijk de 'Shiva Mansion'. Voor 1.795.000 euro koopt de nieuwe eigenaar een woning met 4 slaapkamers.

De villa is voorzien van Italiaans marmer en hangt vol met kristallen lampen van 18 karaat goud. Ook is er een vijver met koikarpers.

De advertentie is ruim 13.000 keer bekeken.

Funda
Funda
Funda
5. Villa met muziekkamer in Almeerse Overgooi
De vijfde woning staat net als de allerduurste woning ook in villawijk Overgooi in Almere. De vraagprijs is 1.690.000 euro. Daarvoor krijgt de koper een huis van 320 vierkante meter en een perceel van ruim 2300 vierkante meter.

De woning heeft een muziekkamer en biedt volgens de advertentie op Funda genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een vleugel. In totaal zijn er zes slaapkamers, drie badkamers en twee aparte toiletten. De woning staat sinds november online en is ruim 41.000 keer bekeken.

Funda
Funda
Funda

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel