Gewonde naar ziekenhuis na keukenbrand, huis onbewoonbaar

EMMELOORD • Za 24 februari 2024 | 17:47 • Zaterdag 24 februari 2024 | 17:47

Een woning aan de Colijnlaan in Emmeloord heeft zaterdagmiddag door een hevige brand zoveel rook- en roetschade opgelopen, dat bewoners voorlopig niet meer naar huis kunnen. Dat meldt de brandweer.

Eén bewoner is naar het ziekenhuis vervoerd, nadat ambulancepersoneel hem had nagekeken. Volgens een getuige ging het om een bejaarde man. De aard van de verwondingen van de man zijn niet bekend. De brand begon rond 15:15 uur in de keuken van de woning.

Brand in dak
Volgens een woordvoerder van de brandweer was de brand in de woning na ruim anderhalf uur nog niet geblust. "Het vuur in de keuken was snel onder controle, maar de brand is in het dak terechtgekomen, waar het blussen lastiger gaat", aldus de woordvoerder.

Om de brand ook in het dak onder controle te krijgen, heeft de brandweer nog een wagen ingezet. Ook is er een hoogwerker ter plaatse om het dak te slopen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel