Drie Almeerders opgepakt voor bedreiging en mishandeling

ALMERE • Ma 11 maart 2024 | 16:20 • Maandag 11 maart 2024 | 16:20

De politie heeft afgelopen zondag drie mannen van 17,18 en 19 uit Almere aangehouden. De aanhouding was op verdenking van bedreiging en mishandeling van een familie in Leiderdorp.

Op zondag rond 20.30 uur drongen de drie verdachten een woning aan de Vossiuslaan in Leiderdorp binnen. Er ontstond rumoer toen de bewoners de drie uit de woning probeerden te krijgen. Twee van de drie bleken bekenden te zijn bij de bewoners. De verdachten waren in het bezit van een vuurwapen en mes, waarmee ze de familieleden bedreigd zouden hebben. Ook zijn een aantal familieleden mishandeld.

Nadat één van de bewoners aangaf dat de politie was gealarmeerd gingen de verdachten ervandoor in een auto. Deze auto werd vervolgens op de A10 bij Diemen-Noord aan de kant gezet. In de auto werden een honkbalknuppel en een mes aangetroffen. De auto van de Almeerse mannen is vervolgens in beslag genomen voor verder onderzoek.

Dit verhaal is gemaakt door Maud Sips Bul. Zij richt zich voor 1Almere op verhalen uit Almere. 1Almere en Omroep Flevoland hebben een samenwerkingsverband.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel