Vrouw schrikt wakker van overvallers rondom haar bed en wordt beroofd

LELYSTAD • Di 16 april 2024 | 19:52 • Dinsdag 16 april 2024 | 19:52

Een 67-jarige vrouw uit Lelystad is in de nacht van zaterdag op zondag wakker geschrokken door overvallers in haar slaapkamer. Toen ze wakker werd van het geluid van voetstappen, stonden er opeens meerdere personen rond haar bed. Dat gebeurde in haar woning aan de Neringweg in Lelystad.

De vrouw werd vervolgens vastgehouden, terwijl ondertussen haar woning werd doorzocht. De overvallers wisten zo onder meer geld en meerdere sieraden buit te maken. Ze vluchtten daarna de woning uit.

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien. Volgens de politie was de vrouw eerder in de nacht, tussen 01.30 en 02.00 uur, al eens wakker geworden van gerinkel aan de voordeur van haar huis. Ze ging toen kijken, maar zag niets raars. Daarna ging ze weer slapen. Toen ze vervolgens opnieuw wakker werd, stonden de overvallers in haar slaapkamer.

Volgens de politie was het rond het tijdstip van de overval druk op straat. Daarom vraagt de politie mensen die iets hebben gezien zich te melden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel