Politie geeft foto vrij van vermiste Marc Jaskulski (36) uit Dronten, naar wie twee dagen wordt gezocht

DRONTEN • Wo 17 april 2024 | 12:14 • Woensdag 17 april 2024 | 12:14

De vermiste man uit Dronten, naar wie al twee dagen wordt gezocht, is de 36-jarige Marc Jaskulski. De politie heeft woensdag aan het einde van de dag een foto van hem vrijgegeven.

Jaskulski wordt sinds maandag vermist. Dinsdag is een zoekactie gestart naar de man. De politie krijgt daarbij hulp van het Veteranen Search Team. Dinsdag is er met zeventig mensen van dat team gezocht naar Jaskulski.

Update donderdag: ME zoekt in bos naar vermiste Marc, ook gekeken naar zijn pin- en telefoongegevens

De zoektocht is woensdag met dertig personen voortgezet in het Roggebotzand bij Dronten. Ook werd een helikopter ingezet.

De Drontenaar is voor het laatst gezien in de omgeving van de Lancasterdreef in zijn woonplaats. Mogelijk is hij daarna vertrokken in de richting van het bosgebied Roggebotzand. 

De 36-jarige man heeft een lengte van 1.85 cm en een witte huidskleur. Hij heeft een kleine bril en twee gehoorapparaten en droeg op de dag van zijn vermissing een groene ANWB-jas, een grijze joggingbroek en bruine schoenen. Hij verplaatst zich mogelijk op een bruin/grijze Gazelle fiets.

De zoektocht woensdagmiddag:

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel