ME zoekt in bos naar vermiste Marc, ook gekeken naar zijn pin- en telefoongegevens

DRONTEN • Do 18 april 2024 | 11:55 • Donderdag 18 april 2024 | 11:55

De Mobiele Eenheid van de politie is momenteel in bosgebied Roggebotzand bij Dronten op zoek naar de vermiste Marc Jaskulski. De 36-jarige man is sinds maandagmiddag spoorloos. De politie roept mensen op om 112 te bellen als ze hem zien en de man dan niet uit het oog te verliezen.

De politie maakt niet bekend wat er aan de vermissing vooraf is gegaan. Jaskulski vertrok maandag tussen 14:00 uur en 16:00 uur op de fiets van zijn huis aan de Lancasterdreef.

Medicijnen nodig
Volgens de politie gaat het om een urgente vermissing, omdat de man medicijnen nodig heeft. Daarom is er ook gekeken naar zijn pintransacties en telefoonverkeer. Dat heeft nog niets opgeleverd. Ook zijn verschillende tips tevergeefs nagelopen.

Beelden van de zoektocht:

Dinsdag en woensdag werd er ook al uitvoerig naar de Drontenaar gezocht. Door de politie, maar ook door tientallen leden van het Veteranen Search Team. "We zetten echt alles op alles om hem te vinden", zegt een woordvoerder van de politie.

Vandaag wordt er weer op een andere plek in het bos gezocht dan gisteren, namelijk bij de Vossemeerdijk. De zoekers vormen een linie en hebben prikstokken bij zich. Het is nog niet duidelijk tot hoe laat de zoektocht doorgaat.

Groene jas
De 36-jarige man heeft een lengte van 1.85 cm en een lichte huidskleur. Hij heeft een kleine bril en twee gehoorapparaten en droeg op de dag van zijn vermissing een groene ANWB-jas, een grijze joggingbroek en bruine schoenen. Hij verplaatst zich mogelijk op een bruin/grijze Gazelle fiets.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel