Automobilisten moeten omrijden door snoeiwerkzaamheden Geldersedreef

LELYSTAD • Zo 21 april 2024 | 12:00 • Zondag 21 april 2024 | 12:00

Automobilisten moeten maandag rekening houden met een afsluiting bij de Geldersedreef in Lelystad. De gemeente snoeit de bomen langs de dreef om gevaarlijke situaties te voorkomen. Daardoor kan niet overal geparkeerd worden.

De werkzaamheden starten maandagochtend om 09:00 uur. Automobilisten kunnen niet vanuit Nienoord de wijk in- en uitrijden en de parkeervakken bij Cannenburch moeten leeg blijven.

Andere route
Bewoners kunnen omrijden via Pauwenburg. Auto's kunnen geparkeerd worden in de straten Nienoord en Duinbeek, of op eigen oprit. De bewoners zijn via een brief geïnformeerd over de snoeiwerkzaamheden.

In de brief laat de gemeente weten dat ze de bomen gaan snoeien zodat afbrekende takken tijdens harde wind geen gevaarlijke situaties veroorzaken. Het snoeien zorgt er ook voor dat de bomen weer verder kunnen groeien.

Weg weer vrij
Tijdens de werkzaamheden blijft de Geldersedreef wel bereikbaar voor de bussen en hulpdiensten. Volgens de gemeente is de dreef weer toegankelijk voor al het verkeer om 15:00 uur diezelfde dag.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel