Opnieuw een explosie in Almere Stad, woning beschadigd aan de Harlingensingel

ALMERE • Zo 19 mei 2024 | 12:25 • Zondag 19 mei 2024 | 12:25

Bij een woning aan de Harlingensingel in Almere Stad is zondagochtend rond 06:30 uur een explosief afgegaan. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van de explosie.

Het huis in de Stedenwijk is beschadigd geraakt door het explosief. De politie is in de ochtend bezig geweest met onderzoek rondom de woning en had daar een groot gebied voor afgezet.

De hulpdienst geeft aan dat er niemand gewond is geraakt bij de ontploffing. Volgens een woordvoerder is er nog geen verdachte op het oog; alle tips zijn daarom welkom. Ook camerabeelden van bijvoorbeeld een video deurbel zijn welkom om meer informatie over de explosie te achterhalen.

Tweede keer in een week
Het is de tweede ontploffing in een week in Almere Stad. Afgelopen vrijdagochtend vond er ook al een explosie plaats bij een woning aan de Rumbastraat in het stadsdeel. Hierbij raakte de voordeur van de woning beschadigd. Ook hier vielen geen gewonden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel