Dode en zwaargewonde bij ongeluk op de Nagelerweg, 20-jarige bestuurder was onder invloed

EMMELOORD • Di 18 juni 2024 | 20:22 • Dinsdag 18 juni 2024 | 20:22

Bij een ongeluk op de Nagelerweg in Emmeloord is dinsdagavond een inzittende van een auto om het leven gekomen, een andere bijrijder raakte zwaargewond. De 20-jarige bestuurder uit Nagele is aangehouden. Hij was onder invloed van alcohol, meldt de politie.

De auto botste rond 18:45 uur op een boom toen het voertuig in de richting van Nagele reed. De politie vermoedt dat de bestuurder in een bocht de macht over het stuur verloor. Twee inzittenden raakten bekneld en zijn door de brandweer uit het voertuig bevrijd.

Een van de bijrijders - een vrouw - werd gereanimeerd maar dat mocht niet meer baten. De andere inzittende - eveneens een vrouw - werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Het medisch team van een traumahelikopter landde in de buurt om assistentie te verlenen.

De bestuurder kon zelf uit de auto komen. Hij was er relatief goed aan toe en is behandeld in het ziekenhuis. Daarna is de Nagelaar aangehouden. De man zit nog vast voor verhoor.

De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekendgemaakt. De politie doet verder onderzoek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel