Publiek winnaar bij oefenduel PEC Zwolle

ZEEWOLDE • Di 14 mei 2013 | 21:33 • Dinsdag 14 mei 2013 | 21:33
Honderden toeschouwers zijn dinsdagavond afgekomen op de oefenwedstrijd tussen derdeklasser vv Zeewolde en PEC Zwolle. Het duel eindigde in een 9-0 overwinning voor de ploeg uit de eredivisie.

De tegenstander was geregeld door Ruben Bets, een speler van het eerste elftal van Zeewolde en stagiaire op de commerciële afdeling bij PEC Zwolle. Het oefenduel was tegelijkertijd het afscheid van de 32-jarige selectiespeler Gary Watson, die na 12 jaar een niveau lager gaat spelen.

Bij PEC Zwolle was een opmerkelijke rol weggelegd voor Emmeloorder Diederik Boer. Hij is normaal de doelman bij de profclub, maar in de slotfase van het duel werd hij ingezet als spits. En dat deed hij niet onverdienstelijk, Boer maakte twee goals.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel

reacties (2)

 • pp

    Wo 15 mei 2013 Woensdag 15 mei 2013

  Was ook bij wedstrijd van de Zeewolde Meiden E-pupillen aanwezig. Je kon duidelijk het verschil zien dat onze meiden in de reguliere competitie samen met jongens spelen en die van IJsselmeervogels niet. Goed gedaan meiden !

  reageer
 • Partijdige toeschouwer

    Di 14 mei 2013 Dinsdag 14 mei 2013

  Maar het voorprogramma  :  Zeewolde ME (samengesteld) tegen IJsselmeervogels ME1 was toch wel de klapper van de avond , de ongeslagen kampioen uit Bunschoten-Spakenburg ging met 12-2 koppie onder tegen de polderdames. Wat een voetbalshow en een prachtige promotie van het voetbal door meisjes.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert