ASV Dronten verliest bij Berkum

DRONTEN
Eersteklasser ASV Dronten heeft op bezoek bij Berkum in Zwolle met 3-1 verloren. De ploeg van Raymond Schuurman stond bij de rust nog op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jodi de Boer. Na rust schakelde de degradant uit de hoofdklasse een tandje bij, waardoor Dronten de voorsprong uit handen gaf.

De overige uitslagen van de Flevolandse clubs in de tweede klasse:

2e klasse G Oost:
OWIOS - BAS 0-1
Unicum Lelystad - DUNO Doorwerth 4-2
Blauw Geel'55 - Lelystad'67 3-0

2e klasse B West:
Zeewolde - Veensche Boys 1-2
FC Almere - FC De Bilt 1-4

reacties (15)

 • Trainer

   

  Elke keer weer verbaas ik mij over de reacties. Haat en nijd, bitter en vrijwel altijd negatief. asv Dronten heeft gewoon een wedstrijd verloren tegen een kanshebber in de 1e klasse D. So what ? Kan gebeuren. Op naar de volgende en de eerste drie punten zou ik zo zeggen.

  reageer
 • Sjaak

   

  Waar zit deze club dan ???

  reageer
 • Vets

   

  Jammer al deze reacties. Lekker voetballen mannen en vrouwen van AsvDronten, Bas enz enz Denk positief!

  reageer
 • Bas

   

  Wie zegt dat hij van BAS is? Gedraag je een beetje, in Biddinghuizen vinden we het ook knap van asvd. Scheer eens niet alles over 1 kam. Bedankt.

  reageer
 • Dus...

   

  Afgaand op jouw reacties hier begrijp je wel meer niet Sjaak........Kom eens kijken bij een club voordat je er opmerkingen over hebt...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Guus

   

  Ervaring heeft niets met getallen te maken. Je hebt kwaliteit of je hebt het niet.

  reageer
 • Sjaak

   

  dan begrijp ik niet waarom ze verloren hebben, je noemt hier 9 man op, daarbij opgeteld van Vuuren, Klaase bos, Zekveld, Brugera, Symenson en Kampjes, dan hebben ze met 15 man gespeeld en moeten ze dus een veld overwicht gehad hebben.

  reageer
 • Bejaarde

   

  Bazuin 19, De Boer 20, Breemhaar 20, Ter Burg 20, Koster 20, van Maanen 20, Timmer 19, vd Meer 21, Braam 22, nee echt een bejaardenteam inderdaad. Allemaal spelen ze dit seizoen voor het eerst bij de senioren op eerste klasse niveau, tegen teams die, veel meer als in de tweede klasse, spelers inkopen met hoofdklasse en zelfs topklasse ervaring. Dan weet je dat je het lastig gaat worden...We zoeken ook helemaal geen excuses in de leeftijd, maar je moet reëel zijn dat de meeste basisspelers door hun leeftijd gewoon minder ervaring hebben op dit niveau dan hun tegenstanders. En we zien wel waar het schip strandt. En natuurlijk is alles te danken aan Hoekman/Millenaar. Met hen hadden we allang topklasse gespeeld haha. Doe je vriendjes de groeten van me ;)!

  reageer
 • Inderdaad leeftijd mag nooit een excuus zijn, daar weet 9 alles van af! Zet hem op 1!!!!

  reageer
 • clouseau

   

  er wordt gesproken over de jonge selectie van asv Dronten maar met Kampjes, Van Vuuren, Klaasse Bos, Zekveld, Symonson, Bugera en van de Meer en Braam die er in vergelijking tot 2 jaar geleden er ook al weer een paar jaar bij hebben is het gemiddelde toch al aardig aan het oplopen. Laten ze dat excuus en wisselvalligheid van een jonge ploeg niet niet gebruiken....... ook de jonge mannen hebben een paar jaar divisie niveau achter de rug. Gewoon realiseren dat het lastig zal worden en niet allemaal excuses bedenken waarom het niet zo'n succesjaar zal worden als in de 2e klasse. Was voor Vlap dan ook alleen maar afmaken wat Hoekman en Millenaar hebben voorbereidt met destijds echte jonge spelers en elke week weer de jongste groep van de competitie!! Die twee hadden het destijds toch al goed gezien dat Timmer, Koster en van Maanen talenten voor de toekomst waren....

  reageer
 • Blauw Wit

   

  Eerste punten een feit. Unicum zeer gedisciplineerd gespeeld en gaat hoge ogen gooien dit jaar. Ook al 2 goals afgekeurd. Jammer voor Asvd, ze redden t niet en hebben een matige jonge selectie. I

  reageer
 • Jeroen

   

  Heel diep, calimero op z'n top. Lekker laten gaan. Ze spreken zichzelf te vaak tegen. Gister speelde Dronten een uur lang heel goed, daarna liep Berkum er inderdaad overheen. Mooi leerproces voor het team.

  reageer
 • Dus

   

  Jammer maar ondanks de nederlaag toch goed partij geboden aan Berkum, dat alleen maar bestaat uit spelers met vele jaren hoofdklasse-ervaring. Als je het die ploeg zo lang moeilijk kan maken, dan geeft dat de burger moed voor het komende seizoen. Berkum gaat zeker meedoen om de titel. Uit van die ploeg verliezen is geen schande, zeker niet op deze manier.

  reageer
 • Tsja

   

  Tsja op een lager niveau gaat alles wat makkelijker. Zeker als je dan ook nog, volgens de eigen Twitter account, de punten steelt. Maar wees er blij mee zou ik zeggen. Het blijft merkwaardig dat bij alle nieuwsitems over asv Dronten meteen iemand in de reacties het over BAS moet hebben. Frustratie zit diep blijkbaar...

  reageer
 • Jaap

   

  Biddinghuizen en Lelystad redden de eer voor Flevoland. BAS Biddinghuizen met hun supersub Essadouqi!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert