Fred Grim: ''Ik voel geen druk van clubleiding''

ALMERE
Trainer Fred Grim van Almere City FC voelt ondanks de slechte resultaten geen druk vanuit de clubleiding. Hij ervaart alleen de druk die hij zichzelf oplegt om wedstrijden te winnen en punten te pakken.

De Almeerders hebben tot nu toe zes van de acht gespeelde wedstrijden verloren. City treft vrijdagavond in eigen stadion koploper NEC. De ploeg uit Nijmegen kan bij winst de eerste periodetitel binnenhalen.

De clubleiding van Almere City FC heeft aan het begin van het seizoen ook de ambitie uitgesproken om de play offs te halen. Tijdens de eerste periode is dat bij lange na niet gelukt. De ploeg staat met zes punten uit acht duels op de 17de plaats in de Jupiler League.

reacties (12)

 • Rutger

   

  Als een trainer zegt geen druk te voelen, weet je dat hij er na nog 2 verloren wedstrijden uitvliegt.

  reageer
 • TimvD

   

  Hij komt van ajax af. Om die "geweldige" samenwerking te houden met Ajax kan je natuurlijk hun keepertje niet ontslaan. Ik zou wel eens uitleg willen over wisselen of een praatje met hem willen maken. Peter Boeve kwam altijd uitleg geven na de wedstrijd en dan keek je er ook weer anders naar. Hij had veel met de supporters. Grim heeft precies niks met de supporters. Trouwens meeste die er werken zitten er zonder club liefde en om hun zakken te vullen.

  reageer
 • Jopie

   

  Ook met de auto richting stadion op vrijdagavond is het ook nooit druk

  reageer
 • Meneer cactus

   

  De enige druk die gevoerd wordt komt vanuit de business lounge. Hoe graag men daar niet wil dat die dikke stoelen gevuld zijn. En desnoods plakken ze sponsoren over elkaar heen zolang je maar geld binnen brengt. Sportief gezien gun ik ze het beste. Commercieel gezien zouden daar de eerste ontslagen maar eens moeten gaan vallen.

  reageer
 • rob

   

  Beetje druk van de technisch directeur dan maar ...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • arie

   

  Zelf ben ik geen fan van Almere maar het is wel 1 van de gezondste clubs in Nederland en ze geven niet meer uit dan het magere inkomen wat ze hebben. Helaas is er geen grote fanbase te vinden in het achterland van Amsterdam. Heel jammer want het gebrek aan historie breekt ze wel op want steden die half zo groot zijn hebben wel een club in de Eredivisie.

  reageer
 • johan

   

  Precies, verwachingen, doelstellingen, resultaat voetbal genereert druk. play offs halen geeft druk. hij doet rustig maar inwendig heeft hij de pleuris er in.wie voetbalt wil mee doen om de prijzen. ook jij FRED.!!!!! kortom als jij geen druk voelt pak dan je biezen en vertrek je via de achter deur. je vriend Johan

  reageer
 • Kees

   

  Wat is druk bij Almere city? Fred voelt geen druk De spelers zetten de tegenstander zelden onder druk En op de tribune is het nooit druk

  reageer
 • Jan

   

  Het word nooit wat. Het leeft niet in Flevoland snel de deuren sluiten

  reageer
 • Ron

   

  Dus blijf je maar zitten ? In het belang van wie ?

  reageer
 • A.

   

  Dat er geen druk is, is precies het probleem. Die is er al niet meer sinds ze De Boer zo raar hebben weggewerkt. Kan geen kwaad om een keer harder op te treden tegen deze slechte resultaten

  reageer
 • Voetbalfan

   

  Nou Fred jij voelt geen druk vanuit het bestuur omdat ze je de kans willen geven de eer aan jezelf te houden. Wees verstandig en maak indruk door te vertrekken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert